Παράδοση εντός 48 ωρών σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00! *30/12 με 02/01 δεν θα γίνουν αποστολές.

Παράδοση εντός 48 ωρών σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00!

Η Suricata σου

Η Lazy Suricata, ασυγκράτητα cool κι από τη φύση της ράθυμη, για λίγα πράγματα πασχίζει σ’ αυτήν τη ζωή. Κι όταν λέμε λίγα εννοούμε ένα: εσένα!

Η Suricata σου, κατά κόσμον Lazy, έχει μία και μόνη αποστολή: να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα, να σε φροντίζει και να προλαβαίνει τις ανάγκες σου, ομορφαίνοντας τη ζωή σου και κάνοντας την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο διασκεδαστική.

 

Γι’ αυτό και αναζητά ακατάπαυστα τα πιο απρόσμενα ευρήματα, τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για την ντουλάπα και το σπίτι σου, για τη βόλτα και τη χαλάρωσή σου, για τους αγαπημένους και τα παιδιά σου. Το σπίτι της, το lazysuricata.com, είναι o απόλυτος προορισμός για κάθε ανήσυχο, δημιουργικό άτομο που αναζητά συνεχώς στυλ και έμπνευση.

 

Με μια διαρκώς επεκτεινόμενη συλλογή που επιμελείται προσωπικά η Lazy Suricata (είναι lazy γιατί μπορεί, αλλά μη νομίζεις πως κάθεται κι όλη τη μέρα με σταυρωμένα χέρια) σου προτείνουμε τα πιο fun & functional προϊόντα της αγοράς: αξεσουάρ μόδας, ιδιαίτερα αντικείμενα για ένα μοναδικό σπίτι κι ένα εμπνευσμένο γραφείο, πανέμορφα και χρηστικά σακίδια, ποιοτικά παιχνίδια και είδη για παιδιά και μια ξεχωριστή γκάμα προϊόντων αποκλειστικά για τον Mr. Suricata. Από πανέμορφες κεραμικές κούπες και διακοσμητικά για τον τοίχο, μέχρι ζεστές, φλις κουβέρτες και αρωματικά κεριά, επαναχρησιμοποιούμενα bamboo cups, ημερολόγια και οικολογικά παιχνίδια από ξύλο και ζαχαροκάλαμο, η Lazy Suricata αναζητά τους πιο κατάλληλους προμηθευτές και συνεργάτες απ’ όλον τον κόσμο για να σου προσφέρει προϊόντα τόσο μοναδικά όσο εσύ.

Οι προμηθευτεσ τησ

Ανάμεσα στους συνεργάτες μας, ξεχωρίζουμε με υπερηφάνεια την αμερικάνικη Natural Life, μια οικογενειακή, γυναικεία επιχείρηση με μποέμικο αέρα και έμπνευση από την fun & mindful αισθητική των 60’s. Μια γιαγιά με εικαστικές ανησυχίες, η εργαζόμενη μαμά-ιδρύτρια της επιχείρησης, τρεις δημιουργικές κόρες και πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές συνθέτουν μια εταιρεία που σε εμπνέει και σε φέρνει σε επαφή με τα αληθινά σου πάθη και ταλέντα. Μια εταιρεία που πρεσβεύει πως σημασία στη ζωή έχουν τα μικρά πράγματα, πως η καλοσύνη κάνει πράγματι τη διαφορά, πως πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Κι η Suricata σου προσυπογράφει όλα τα παραπάνω και με τις 4 πατούσες της.

 

Στο απέναντι ημισφαίριο, στο Χονκ Κονγκ, η Doughnut, μια εταιρεία που σχηματίστηκε το 2010 από εμπνευσμένους, νέους σχεδιαστές, παράγει μια πλούσια συλλογή από πανέμορφα σακίδια που συνδυάζουν στυλ και εργονομία. Με υπέροχα χρώματα και σχέδια, πολλά διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη και σύγχρονη αισθητική, τα σακίδια Doughnut απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες, εφήβους και παιδιά και υπόσχονται να σε συνοδεύουν στην πορεία κατάκτησης των ονείρων σου! Κι η Suricata προφανώς από κοντά θα είναι…

Η οικολογικη τησ συνειδηση

Η Suricata είναι πάντα σε επιφυλακή για να βρει τον επόμενο θησαυρό σου.

 

Γιατί η Suricata ξέρει. Είναι μαμούνι. Δηλαδή δεν είναι ακριβώς μαμούνι, θηλαστικό είναι, αλλά είναι τετραπέρατη. Και τετράποδη.

 

Η Suricata μπορεί.

 

Και, βασικά, η Suricata θέλει.