Παράδοση εντός 48 ωρών σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00!

Παράδοση εντός 48 ωρών σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00!

Αποστολές & Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα. 
Για την αποστολή της παραγγελίας σας συνεργαζόμαστε με την ACS courier.

Χρόνος παράδοσης

Αποστολές εντός Αττικής: την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εφόσον η παραγγελία ληφθεί μέχρι τις 15:00).

Αποστολές εκτός Αττικής σε χερσαίους προορισμους: 1-3 εργάσιμες

Αποστολές σε νησιωτικούς προορισμούς: 1-3 εργάσιμες

Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές: 1-5 εργάσιμες

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε από την Παρασκευή στις 15:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται την προσεχή Δευτέρα.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@lazysuricata.com, για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Έξοδα αποστολής – Αντικαταβολής

Για παραγγελίες άνω των 29,99 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (αποστολές εντός Ελλάδας). 

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, υπάρχει έξτρα χρέωση 3,00€ (αποστολές εντός Ελλάδας).
Η αντικαταβολή σε όλες τις περιπτώσεις χρεώνεται 1,50€

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 79,99 €.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει έξτρα χρέωση 7€
Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.
Η πληρωμή για αποστολές στην Κύπρο δεν μπορεί να γίνει με αντικαταβολή. Γίνται είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Αποστολές εξωτερικού (εκτός Κύπρου)

Οι αποστολές σε προορισμούς εκτός της ελληνικής επικράτειας και της Κύπρου, ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων ( www.elta.gr ) και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος αποστολής και τη χώρα προορισμού.


Επιστροφές

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο πεδίο Επικοινωνία ή στο 210-6664944 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του από εσάς. Δε γίνονται δεκτές επιστροφές παραγγελιών μετά το πέρας των πρώτων 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.

Θα πρέπει να μας αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας σας και ποιο προϊόν επιθυμείτε να επιστρέψετε. Αφού ενημερωθούμε για την αίτηση επιστροφής της παραγγελίας ή μέρους αυτής και την αποδεχθούμε, θα σας σταλεί email με τις οδηγίες επιστροφής. Σε περίπτωση που δεν ενημερωθούμε γραπτώς για την Αίτηση Υπαναχώρησης και επιστραφούν τα προϊόντα χωρίς να είμαστε ενημερωμένοι, αυτά δε θα παραλαμβάνονται από εμάς ή θα επιστρέφονται στην διεύθυνση αποστολής με χρέωση του παραλήπτη.
Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, ανοιχτεί ή φθαρεί, και να συνοδεύονται απαραιτήτως από το παραστατικό πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Δεν μπορείτε να επιστρέφετε προϊόντα των οποίων η αρχική συσκευασία έχει αφαιρεθεί.
Αφού ενημερωθούμε για την αίτηση επιστροφής της παραγγελίας ή μέρους αυτής και την αποδεχθούμε, θα σας σταλεί email με τις οδηγίες επιστροφής.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα άλλο/α προϊόν/τα θα πρέπει να κάνετε εκ νέου παραγγελία.
Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνουν εσάς και δε θα γίνονται δεκτά δέματα με χρέωση του παραλήπτη. Σε περίπτωση που έρθει σε εμάς πακέτο με χρέωση του παραλήπτη , αυτό δε θα παραλαμβάνεται ή θα επιστρέφεται σε εσάς με δική σας χρέωση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα. Αποτελεί δική σας ευθύνη η απόδειξη της εμπρόθεσμης ενημέρωσης της εταιρείας μας και του χρόνου άσκησης του δικαιώματός σας.

Υποχρεώσεις της Εταιρείας

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στο παρόν, εάν υπαναχωρήσετε από κάποια αγορά σας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους παράδοσης από το φθηνότερο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), αφαιρώντας ωστόσο το κόστος επιστροφής σε περίπτωση που χρησιμοποιήσατε για την επιστροφή των προϊόντων την ΑCS, σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέψατε σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα και με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος άρθρου. Η επιστροφή των χρημάτων σας, εφόσον η αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε έγινε με αντικαταβολή, πραγματοποιείται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, καθόσον με την αποδοχή των παρόντων όρων ρητά και ανεπιφύλακτα μας δηλώνετε ότι συναινείτε σε διαφορετικό τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας συνεπεία υπαναχώρησης. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν στο λογαριασμό σας που πραγματοποιήθηκε η χρέωση.

Επιστροφή Προϊόντων λόγω υπαναχώρησης

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα από την αγορά των οποίων υπαναχωρείτε στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Σε περίπτωση υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, διευκρινίζεται ότι τυχόν προϊόντα τα οποία έχετε αγοράσει με κάποια έκπτωση οφειλόμενη στην αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε, οφείλετε να τα επιστρέψετε μαζί με το βασικό προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, διαφορετικά η υπαναχώρηση θεωρείται ως μη ασκηθείσα από εσάς και άρα ουδεμία υποχρέωση παράγεται για εμάς.

Αναγνωρίζετε δε και συναινείτε ότι αποτελεί δική σας ευθύνη η τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων που επιστρέφετε, η οποία (μείωση) επέρχεται ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των εν λόγω προϊόντων εκ μέρους σας, πλην εκείνης που είναι αναγκαίας για τη διαπίστωση της φύσης και των ιδιοτήτων των προϊόντων. Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης ή εφόσον το επιλέξετε για να γίνει η πίστωση/αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν που παραλάβαμε συνεπεία της υπαναχώρησής σας, να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα (απόδειξη, έντυπο επιστροφής ή/και αποδεικτικό επιστροφής, διακριτικά καρτελάκια του προϊόντος). Η Εταιρεία ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας των.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε καλή γενική κατάσταση και καθαρά όπως παραδόθηκαν από την Εταιρεία.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά η Εταιρεία δεν παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

Ελαττωματικό-ελλιπές-λάθος προϊόν – Δικαίωμα υπαναχώρησης βάσει του Ν. 2251/1994

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα άθικτα και σωστά. Στην περίπτωση όμως που παραλάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό, ελλιπές ή λάθος και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο πεδίο Επικοινωνία.

Σε περίπτωση αποστολής λάθος ή ελαττωματικού προϊόντος, έχετε το δικαίωμα, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της Εταιρείας μας ή και στο mail info@lazysuricata.com και να μας αναφέρετε το ελάττωμα στο προϊόν ή το λάθος μας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας και να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να αντικατασταθεί το προϊόν με το σωστό/ μη ελαττωματικό προϊόν ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει το συνολικό κόστος επιστροφής και αποστολής εκ νέου του σωστού/ μη ελαττωματικού προϊόντος, εφόσον η επιστροφή του λάθος/ ελαττωματικού προϊόντος και η αποστολή του νέου πραγματοποιηθούν μέσω της ACS. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο και αιτία επιθυμείτε άλλον τρόπο επιστροφής/ αποστολής, θα αναλάβετε το επιπλέον κόστος που προκύπτει από το δικό σας μέσω μεταφοράς.

Ρητά αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η αντικατάσταση προϊόντος, τελεί υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας του σωστού/ μη ελαττωματικού στο κατάστημά μας κατά το χρόνο που μας ενημερώνετε σχετικά. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους επιστροφής/παράδοσης από το φθηνότερο τρόπο επιστροφής/παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται κατωτέρω. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός τεσσάρων το πολύ ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέψατε σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα και με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος. Ρητά συμφωνείτε ότι η αντικατάσταση των προϊόντων των οποίων η παραγγελία εκτελέστηκε λάθος, πραγματοποιείται εφόσον το προϊόν προς αντικατάσταση επιστρέφεται στην Εταιρεία μας στην ίδια καλή κατάσταση που αρχικά το παραλάβατε. Η Εταιρεία μας δεν αντικαθιστά προϊόντα τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, κακώσεις, άλλες από το αναφερόμενο ελάττωμα ή δε συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη, έντυπο επιστροφής ή/και αποδεικτικό επιστροφής, διακριτικά καρτελάκια προϊόντος) τα οποία λάβατε από εμάς. Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, όπως επιφυλαχθεί την αντικατάσταση του ή επιστροφή των χρημάτων σας, σε περίπτωση που δεν έχει επαρκή στοιχεία που να την καθιστούν υπαίτια για το ελάττωμα στο προϊόν.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση δε θα χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
Αξιώσεις για αποζημίωση ή χρηματική ικανοποίηση πάσης φύσεως και νομικής βάσης αποκλείονται, όπως και πάσης φύσεως αξιώσεις για βλάβες της υγείας, ζωής και σωματικής ακεραιότητας.